Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Хаос в края на май - никой не знае какво прави и защо го прави

14 Май 2011 / 07:05:19  GRReporter
3844 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 15 – 31 май и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората. Обърнете внимание дали във вашия личен хороскоп има планети в зоните, които ще посоча. В галерията към статията има табличка с ключовите думи, тъй като планетите са свързани с различни области от живота.
    Ще изпиша в началото кои зони в зодиака са засегнати през втората половина на май. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

14° - 20° овен (хората родени между 3 и 10 април)
8° - 14° рак (хората родени между 30 юни и 6 юли)
26° рак - 2° лъв (хората родени между 19 и 25 юли)
14° - 20° везни (хората родени между 7 и 13 октомври)
25° везни - 1° скорпион (хората родени между 18 и 24 октомври)
13° - 19° скорпион (хората родени между 5 и 11 ноември)
24° скорпион - 0° стрелец (хората родени между 16 и 22 ноември)
28° стрелец – 4° козирог (хората родени между 20 и 26 декември)
26° козирог - 2° водолей (хората родени между 16 и 22 януари)
16° - 22° риби (хората родени между 7 и 13 март)

    След 19 май в обществен план ще бъде активната темата за внасянето на ред. Напоследък сме свидетели на много недоволство, особено в арабския свят. Като че ли е започнал един неконтролируем процес, чийто край изобщо не се вижда. В последните дни на май тенденцията е да се постави ред, да се направи някаква организация, така че този процес да завърши. Това е време за синтез, за преценка. Усещането за сериозна нестабилност ще е факт и усилията ще се насочат към това да се избере най-продуктивното решение.  Не са изключени разцепления и разпад на групи и общности. Вероятно последните дни на май ще бъдат по-скоро силно хаотични, сякаш никой не знае какво точно прави и защо го прави. Но подобен хаос винаги предшества създаването на ред.
    Има опасност от някакъв тип дегенерация. Поради склонността да се приемат само идеи и решения, които са приятни. Когато в името на хармонията се допускат компромиси. Защото тази хармония с времето се загубва и води до упадък.

    Между 22 и 27 май за всички ще бъде активна темата за заетостта - „Да се направят нещата сега”. Това са дни, в които тенденцията е към една постоянна заетост, за правене на нещо заради самото правене. Ако отделите 1 час от времето си и се загледате в хората около себе си, може да установите, че голяма част от тях търчат насам-натам по задачи, проекти, ангажименти. И ще ви се стори някак хаотично всичко това. Сякаш никой няма точна идея какво всъщност прави, просто намира някакво удоволствие да е зает с нещо и се дразни, когато някой го прекъсне.

    На 17 май Луната е в своята най-активна фаза – пълнолуние. Тя има значение според областта на индивидуалния хороскоп, в която попада и планетите, които са засегнати. Значението за всеки човек е строго обвързано с неговия индивидуален хороскоп и затова ще дам само основното значение. Това пълнолуние може да бъде доста депресивно време, тъй като символиката е следната: да служиш безкористно, но и да правиш всичко индивидуално заради едната суета. Което може да води до самоизолация, отделяне от другите.

    Периодът 15 – 31 май за хората, при които има планета в зоната:
14° - 20° овен,
е време, в което предизвикателствата са все още на дневен ред.  Не е изключено да продължите да шокирате околните по някакъв начин. Или пък самите вие да се изправите пред шокиращи ситуации. Шокът разбира се не винаги е неприятен. Това са неща, които идват като гръмотевици. Вероятността обаче да действате неадекватно при някаква такава ситуация е сериозна и това може да ви доведе до някаква дестабилизация. Дори и да иде реч за нещо приятно в началото.

    Периодът 15 – 31 май за хората, при които има планета в зоната:
8° - 14° рак,
е зареден с дълбоко емоционално напрежение. Тази тема ще бъде активна в един по-продължителен период, но си позволявам да я коментирам всеки път, защото може да бъде твърде трудна за понасяне – не само за вас самите, но и за хората около вас. Ако подходите с малко повече обективност, може да започнете да разбирате собствения си емоционален свят и да се отнасяте с необходимото уважение към него. Настроението затова се нарича така – настроение. Защото е преходно. Не можете да избягате от това. Можете обаче да го разбирате.
    Бъдете внимателни при дефинирането на собствения си емоционален свят, за да не ви изиграе лоша шега. Моментите, в които ще бъдете категорично уверени, че обичате някого, бързо ще се сменят с такива, в които да не сте сигурни и после с такива, в които да сте уверени, че от любовта ви не е останало нищо. Подобна е схемата в почти всичките ви настроения, свързани с най-различни неща според това коя планета е засегната.

Категории: астроучилище Гали планети зодии хороскоп май хаос ред пълнолуние
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus