Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Изтече крайният срок за участие в конкурса “Здравей срещу Zdravei - кирилицата в интернет пространството”

01 Май 2013 / 10:05:58  GRReporter
2149 прочитания

В полунощ на 30 април изтече крайният срок за изпращане на творби за първия междунарден литературен конкурс “Здравей срещу Zdravei - кирилицата в интернет пространството”. Той се организира съвместно от GRReporter и българското училище Св. Св. Кирил и Методий в Атина. Получихме общо 195 творби на деца до 18 години от България, Италия и Гърция. В конкурса нямаше жанрови ограничения - получихме есета, коментари, стихотворения, приказки.
    В следващите седмици творбите ще бъдат оценени от жури в състав: Даниела Тодорова, директор на българското училище Св. Св. Кирил и Методий в Атина, Деян Енев, писател и Мария Спасова, директор на GRReporter.
    Победителите ще бъдат обявени на 26 май по време на честването на 10-тата годишнина от създаването на атинското училище Св. Св. Кирил и Методий, а информацията ще бъде публикувана същия ден от www.grreporter.info

 

Категории: литературен конкурс Здравей срещу Zdravei кирилицата и интернет GRReporter неделно училище Св. Св. Кирил и Методий в Атина
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus