Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Новите хора, с които се свързвате около слънчевото затъмнение на 1 юни ще играят важна роля в живота ви

28 Май 2011 / 09:05:20  GRReporter
6462 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 1-15 юни и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората. Обърнете внимание дали във вашия личен хороскоп има планети в зоните, които ще посоча. В галерията към статията има табличка с ключовите думи, тъй като планетите са свързани с различни области от живота. Ще изпиша в началото кои зони в зодиака са засегнати през първата половина на юни. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати, независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

9° - 15° овен (хората родени между 30 март и 5 април)
28° близнаци - 4° рак (хората родени между 19 и 25 юни)
8° - 14° рак (хората родени между 30 юни и 6 юли)
21° - 26° рак (хората родени между 13 и 19 юли)
26° рак - 2° лъв (хората родени между 19 и 25 юли)
3° - 9° везни (хората родени между 26 септември и 2 октомври)
14° - 20° везни (хората родени между 7 и 13 октомври)
7° - 13° скорпион (хората родени между 30 октомври и 5 ноември)
13° - 18° скорпион (хората родени между 5 и 10 ноември)
18° - 24° скорпион (хората родени между 10 и 16 ноември)
24° скорпион - 0° стрелец (хората родени между 16 и 22 ноември)
0° - 6° стрелец (хората родени между 22 и 28 ноември)
28° стрелец – 4° козирог (хората родени между 20 и 26 декември)
26° козирог - 2° водолей (хората родени между 16 и 22 януари)
16° - 22° риби (хората родени между 7 и 12 март)
22° - 28° риби (хората родени между 12 и 17 март)

Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    В предходната си статия за астрологичния климат през втората половина на май споменах, че ще бъде активна темата за внасяне на ред. Усещане за някаква сериозна нестабилност и насочване на усилията към това да се избере най-продуктивното решение. Като тези дни ще се отличават с това, че ще са повече хаотични, сякаш никой не знае какво точно прави и защо го прави. Хаосът обаче винаги предшества създаването на някакъв ред. Слабото място беше опасността от някакъв тип дегенерация. Специално у нас в България бяхме свидетели на няколко скандала, които внесоха хаос в политическата обстановка.
    Темата за ред и порядък е активна и през първата половина на юни. Казвам ред, но всъщност ще сме повече свидетели на безпорядък. За да се внесе някакво подреждане, първо е необходимо да имаме липса на такова. Това се случва не само в индивидуален, но и в обществен план. В тези дни ще се активизира и темата за „Аз мисля, че...трябва или не трябва”. Много факти и мнения ще бъдат изложени на повърхността, но и ще има тенденция тези същите мнения да бъдат променяни почти на 180°.

    На 1 юни е второто слънчево затъмнение за 2011, което няма да бъде видимо от България. Засяга хората, родени:
от 27 май до 6 юни
от 27 ноември до 6 декември
от 27 август до 6 септември
от 25 февруари до 6 март

    Но най-силно са засегнати хората родени на 31 май, 1 и 2 юни. При останалите ефектът може да не е толкова ярък. Дните около това затъмнение може да поставят някакво ново начало, свързано с друг човек в позитивен план. Някой около вас да инициира нещо, да ви предложи нещо, което да доведе до сериозна житейска промяна. Но също така може да подействат и „пречистващо”. Типа събития може да са свързани с началото на отдалечаване и отделяне от отношения и ситуации, които вече нямат смисъл за вас.
    Затъмненията предизвикват най-големите промени в живота на хората. Разбира се при определени условия, които са тясно свързани с индивидуалния хороскоп. Новите начинания, новите идеи, новите хора, с които се свързвате в дните около затъмненията, обикновено стават част от живота години наред.

Периодът 9-15 юни за хората, при които има планета в зоната:
9° - 15° овен,
е време да поискате „цената си”. Възможно е да попаднете в ситуация, в която околните да поискат достъп до ваш ресурс и само от вас зависи каква „входна такса” ще им определите. Като тази такса може да бъде не само материална, но и ментална, емоционална или чисто физическа. Не е изключено това да са дни, в които да „спрете кранчето” за някого, освен ако не е готов да заплати съответната цена. Ако правите някакви сделки, знайте, че предимството е на ваша страна.

Периодът 3-8 юни за хората, при които има планета в зоната:
28° близнаци - 4° рак,
е време, в което е възможно да излезете за малко от обичайния си ритъм. Часовниците няма да ви спасят. Не е изключено да закъснявате, да нарушавате уговорки, да обърквате места, на които трябва да отидете и това да ви донесе усещане за някакъв необичаен хаос. Вместо да се изнервяте, че времето не ви достига или се разсейвате, обърнете внимание къде точно са грешките ви. И помислете къде сте отишли по погрешка, каква среща сте объркали или пропуснали, за какво сте закъснели или забравили. Това са дни, в които излизайки от човешкия ритъм, влизате в природния такъв. И ситуациите в които се обърквате, носят символичното послание, че сте се обвързали с хора и неща, които не са благоприятни за вас.

Категории: слънчево затъмнение на 1 юни планети хороскоп Гали зодии астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus