Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Репортерът на GRReporter Полина Спартянова получи стипендия за постижения в областта на журналистиката

26 Ноември 2013 / 15:11:17  

 

Полина Спартянова, кореспондент на GRReporter в София, бе отличена на празника на Софийския университет „Св. Климент Охридски” със стипендия на името на д-р Младен Младенов. Годишната стипендия се присъжда всяка година на студент последна година в профил „Телевизионна журналистика”, който е показал отличен успех по време на следването си във Факултета по журналистика и масова комуникация и има постижения в областта на телевизионното творчество. Наградата се финансира от Българската национална телевизия и по време на тържеството в Софийския университет „Св. Климент Охридски” бе връчена на Полина от Анета Милкова, член на управителния съвет на БНТ.    
    Това е втората награда на репортера Полина Спартянова за последните седем месеца. В края на април тази година тя стана носител на първата награда на името на известната телевизионна водеща Васа Ганчева за обещаващи млади таланти в областта на телевизионната критика и публицистика.
    Читателите на GRReporter я познават от кореспонденциите й от София, интервютата с известни българи, както и от множеството й фоторепортажи за гръцката страница на сайта.

Екипът на GRReporter честити наградата на Полина и й пожелава дългогодишен успешен път в журналистиката!

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus