Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ако искате да изглеждате добре на плажа

06 Юли 2014 / 15:07:34  GRReporter
1019 прочитания

Ако искате тази година най-после да облечете онези модерни бикини, но не искате да се разхождате увити в плажната си кърпа, това е добра причина да се погрижите за тялото си. Дори и ако не сте плажен тип, всички предпочитат да изглеждат добре.

Това не е лесно, но има тактически стъпки, които ще ви доближат до желаната форма.

Прочетете тези 9 съвета:

Погрижете се глада си

Сами сте забелязали, че когато ядете големи и богати порции, сте още по-гладни. Това се дължи на факта, че сензори стомаха губят част от чувствителността си и изпращат съобщение към мозъка, че не сте се заситили достатъчно, дори ако ядете повече от нормалното.
Регулирайте тези сензори, яде правилните порции храни с ниско съдържание на мазнини, с фибри, плодове и зеленчуци, които ефективно ще задоволят глада ви и ще изпращат правилните послания към мозъка.

Започнете с грейпфрут

Киселината на грейпфрута забавя процеса на храносмилане, и като резултат се чувствате заситени по-дълго. Освен това, половин грейпфрут съдържа 64% от препоръчителната дневна доза витамин С.

Вижте приятелите си... ходейки

Вместо да седнете за пореден път я някой бар, пиейки коктейл, насладете се на компанията на приятелите си разхождайки се в града. Може да има оплаквания в началото, но компания в тренировките- това е допълнителен мотив. Освен това времете минава без да разберете как.

Затворете апетита си с ... една супа

Изследване на американски университет показва, че консумацията на супа с ниско съдържание на мазнини преди основното ядене, може да намали калориите в следващото ястие с 20%.

Намерете време за аеробни упражнения

Един от най-резултатните начини да изгорите мазнини в областта на корема са аеробните упражнения. Според съответното изследване, аеробните упражнения горят с 67% повече мазнини от гимнастиката за отслабване.

Отдайте се на черния шоколад

Мононенаситените мастни киселини, които се съдържат в черния шоколад, помагат на тялото да гори мазнините около корема, а флавоноидите на този шоколад (три пъти повече в сравнение с млечния) запазват „чисти” артериите, защитавайки ги от болести. Черният шоколад запазва чувството за засищане по-дълго и помага за загубата на тегло.

Опитайте алтернативни коремни упражнения

Опънете краката си и подпрете тялото си като сърф, с протегнати ръце под височината на раменете си. След това, запазвайки коремните си мускули стегнати, наведете левия си крак и се докоснете левия лакът с лявото коляно.
Повторете упражнението 20 пъти, и за двете страни, комбинирайте ги с 30-минутна програма аеробика 5-6 пъти седмично и резултатите няма да закъснеят.

Инвестирайте в растителни фибри

Имайте предвид, че за всеки 10 грама растителни фибри, които консумирате ежедневно, в корема ви се натрупват 4% по-малко мазнини.Фибрите се срещат под много форми- в ябълките, фасула, зеленчуците, така че имате голям избор.

Поръчвайте със стратегия в ресторанта

Много често, когато излизаме с приятели, ги чакаме първи да поръчат. Добре е да спрете с това, защото влиянието на другите е често по-скоро отрицателно, особено ако те си поръчат нещо не особено диетично. Започнете вие, поръчвайки нещо диетично и така ще зададете линията за подобни поръчки на другите.

Категории: добра форма упражнения диета фибри
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus