Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Булчинските рокли на София Кокосалаки

25 Септември 2013 / 07:09:06  



Известната гръцка дизайнерка може да не се появява редовно на подиумите за модна конфекция, както правеше преди, но като представя по една изпипана колекция на година, тя продължава да очарова клиентите си. Констатацията е на списание Вог, което публикува най-новата колекция от булчински рокли на дизайнерката.
    “Отзвукът е огромен. Някои вериги като Net-A-Porter увеличиха поръчките си, други ни поръчват същите рокли, но в цвят. За нас е лесно да го направим, тъй като моделите много лесно могат от булчински да се превърнат в рокли pret-a-porter и да се носят многократно”, заявява София Кокосалаки пред модното списание.
    Вог отбелязва, че въпреки новото й лого “Естетика, вдъхновена от Гърция”, булчинската колекция 2014 предлага много дестинации - деликатни модели в няколко части, къси рокли с колани в талията, феерични дълги рокли от шифон, пера.
    София Кокосалаки нашумя и извън света на модата с костюмите за откриването и закриването на 28-те летни олимпийски игри в Атина през август 2004, които носеха нейния подпис.
    Снимките са ни предоставени от пресофиса на дизайнерката.

 

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus