Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Награда за репортер на GRReporter

21 Октомври 2013 / 13:10:46  

Гръцката асоциация на надуваемите моторници OFSE награди репортера на GRReporter Анастасия Балездрова за участието й в мисията „Живот на егейските скали – Донуса 2013”.

Моторниците прекосиха повече от 110 морски мили, за да достигнат до острова, където през зимата силното вълнение често не позволява на големите кораби да акостират и доставят хранителни продукти и лекарства на жителите.

оператор: Василис Вафидис

След Донуса експедицията посети и останалите острови от групата на Малките Киклади – Куфонисия, Схинуса и Ираклия. С пътеписите си GRReporter разходи своите читатели до едни от най-красивите острови в Егейско море.

снимка: Марилена Кацини

Членовете на асоциацията благодариха на медиите, които отразиха пътуването и благотворителната им мисия в Донуса и си пожелаха попътен вятър за бъдещите си пътувания в лазурните води на Егейско море.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus