Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Новините от България: Ειδήσεις από Βουλγαρία

10 Март 2010 / 14:03:50  

 

 

Най-после мога с чисто сърце да кажа, че комуникацията е двупосочна: пуснахме сайта с новини от България на гръцки език. Това беше едно от основните ни желания, да представим качествени и разнообразни новини от България на гръцката аудитория.

Новините са предоставени от нашите партньори от DarikNews.bg ; реализацията е изцяло дело на нашия екип.

Факт е и първият радио репортаж на нашата колежка Емануела Карастоянова за Darik, който можете да чуете тук. Съвсем скоро и на нашия сайт ще имате възможност да слушате наши интервюта и аудио репортажи.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus