Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Преставяне на Гали

07 Юни 2010 / 10:06:03  

 

 Към астрологията ме заведе едно много странно място - място, в което се играе хазарт в буквалния смисъл. Там се появи книгата на Линда Гудман "Слънчевите знаци на зодиака". Още когато я отворих, изпитах усещането, че попадам на нещо, което ми е много познато. Но просто съм го забравила.

През годините преминах цялото астрологично разнообразие и отсях онова, което беше най-ценно за мен. Учих се от Бируни, Бонати, Птолемей, Жан-Батист Морен, Абу Ал Кхаят, Бируни, Махариши Парашара и Джаймини. Може да ви прозвучи странно, но цифрите и математиката, както и един безупречен природен порядък, който Лао Дзъ нарича Дао, стоят в основата на целия ни живот. Харесва ли ни или не, ние всички сме подвластни на този космически порядък. Така както планетите в Слънчевата система стъпка по стъпка следват точно определен път, същото правим и ние хората на Земята – имаме точно определени пътища, наречени живот.

Повече от 15 години изучавах астрология, докато се развивах в друга област. Постигнах своя максимум там и разбрах, че е дошъл моментът да приложа на практика най-важното, с което Природата ме е надарила – умението да разбирам „езика” на природата и на планетите, чрез който успяваме да разберем какъв е личният ни житейски път, да улавяме посоката на бъдещето. При анализ на хороскоп не поставям етикети „добро”, „лошо”, „правилно” и „неправилно”. За всеки човек има различно „добро и правилно”, за всеки правилният път е различен. Просто чета „книгата” на живота ви и целта ми е да ви помогна да я разберете, да намерите смисъла в нея.

 

Примерен хороскоп

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно: