Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Станахме асоциран член на Българската Уеб Асоциация

19 Декември 2012 / 17:12:35  

 

 

След като бяхме избрани за "Регионална медия" на 2012 година, следващата логична стъпка беше да се присъединим към Българската Уеб Асоциация, за да участваме активно в утвърджаването на стандарти за качество и професионализъм при интернет медиите.

Едно от първите ни предложения към останалите членове на асоциацията ще бъде да се обърне по-голямо внимание на българските медии в чужбина. GRReporter.info е член и на "Асоциацията на българските медии по света".

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus