Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 26, 2009

Отсега разхлабват мерките против пушенето

26 Юни 2009 / 15:06:54  
Отсега започнаха да разхлабват първоначално предвидените мерки за забрана на пушенето на обществени места и в частни заведения, които ще влезнат в сила от 1 юли в Гърция.


Тримата финалисти на конкурса за лого на Олимпик Еър

26 Юни 2009 / 14:06:52  
Проектите, които се харесаха на комисията принадлежат на двама независими дизайнери и на една рекламна компания и се откроиха сред общо 854 предложения. Сега е ред на публиката да гласува за крайния победител и за логото, което ще носи Олимпик Еър!


Жената трябва да роди там, където се чувства сигурна

26 Юни 2009 / 13:06:04  
Центърът „Евтокия” в Атина през последните години стана известен с полезните семинари, които провежда за бременни жени. Акушерките споделят идеята, че „само ако съществува много сериозна причина е необходимо някой да се намеси в естественото развитие на едно раждане”. Евангелия Христаку - акушерка в клиниката, сподели своите възгледи за значението на болката, за раждането у дома, за ролята на бащата по време на раждането и разказа както за център „Евтокия”, така и за Центъра по естествено раждане, където работи.


Арестуваният в Техеран гръцки журналист продължава да е в неизвестност

26 Юни 2009 / 11:06:37  

Асоциацията на чуждестранните кореспонденти в Атина, чийто член е Ясон Атанасиадис призова за незабавното му освобождаване