Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 12, 2010

Без контрол за допинг се провежда гръцкото първенството по лека атлетика

12 Юни 2010 / 19:06:58  
Без важни имена на спортисти и без контрол за допинг се провежда първенството на страната по лека атлетика в Патра. Фаталната ситуация, с която организаторите се борят е резултат на два нерешени проблема- липсата на окончателно решение по въпроса за назначаването на спортисти на работа в държавния сектор и стачката на допинг контролите в страната.


Южна Корея разгроми с 2:0 гръцките национали на стадион Nelson Mandela Bay

12 Юни 2010 / 13:06:08  

Със силно желание за победа започна срещата си с корейския противник националният отбор на Гърция на стадион Nelson Mandela Bay. Въпреки многобройните опити за гол обаче гърците не успяха да пробият защитата на противника. Отборът на Южна Корея се оказа силен противник с бърз и динамичен футбол. Най-доброто доказателство за това е и резултатът от мача 0:2...



Служителите се броят... през лятото

12 Юни 2010 / 12:06:00  

Броят на служителите в държавния сектор никога не е бил ясен. Нито държавата е наясно с колко служители разполага (счита се, че са около 800 000), колко й струват, в кои служби и институции са заети и какви дейности изпълняват. Преброяването на служителите в държавния сектор започва официално на 12 юли и ще приключи на 23 юли. Целта е най-накрая администрацията да има ясна представа за човешките ресурси, с които разполага и да може да контролира техните заплащанията, тъй като съществуват и много случаи в които има двойно заплащане.



Проучване на публикациите, които говорят за фалит, обяви прокуратурата

12 Юни 2010 / 11:06:34  
„Безсмислици”, които „целят да ужасят гражданите” са слуховете за завръщане към драхмата, потвърди и министър-председателят Георгиос Папандреу от Виена. Съдебната прокуратура разпореди спешно проучване по повод на публикациите в печата, които говорят за „фалит” на страната и за „изход на гръцката икономика от еврото и завръщане към драхмата.”