Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.
  • warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/html/grreporter/sites/all/themes/grreporter_new/template.php on line 853.
  • user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') AND tn.nid != 1598 ORDER BY n.nid DESC LIMIT 5' at line 1 query: SELECT DISTINCT(n.nid), n.title FROM node n INNER JOIN term_node tn ON n.nid = tn.nid WHERE tn.tid IN () AND tn.nid != 1598 ORDER BY n.nid DESC LIMIT 5 in /var/www/html/grreporter/sites/all/themes/grreporter_new/template.php on line 853.

„Ако сте пътник в самолета, коя униформа ще ви е приятно да гледате?”

01 Април 2009 / 15:04:26  GRReporter
1099 прочитания

„Ако сте пътник в самолета, коя униформа ще ви е приятно да гледате?” е въпросът, който ще бъде зададен на сайта с предложенията за нова униформа на екипажа на авиокомпания Олимпик. Marfin Investment Group (MIG) обявиха конкурс, за да изберат униформата на новата си дъщерна фирма, която ще използва името на Олимпик.


 


Според обявата, конкурсът ще бъде отворен за участие и в крайния избор ще участват и потребителите, които ще дадат гласа си по мрежата. Своите предложения ще могат да изпратят дизайнери от гръцки произход, които имат право да упражняват професията си в Гърция или в страна член на Европейския Съюз. Техните предложения трябва да бъдат за униформите на пилоти и помощник пилоти, стюарди и стюардеси и трябва да бъдат изпратени до 30 април.


 


От комисията ще бъдат избрани три предложения, които ще бъдат публикувани със скиците на специален сайт в интернет. И трите предложения ще спечелят по 3 000 евро, а победителят ще си тръгне с 30 000 евро и световна слава.


 


Въпросът, на който ще трябва да отговорят гласуващите в конкурса е: „Ако сте пътник в самолет на нашата авиокомпания, коя униформа ще ви е приятно да гледате?” Всички, които участват с отговор, директно ще влезнат в томбола със 100 късметлии, които ще получат по два безплатни билети за маршрути по избор в Гърция или в чужбина.


Новата униформа ще бъде в син цвят или в синьо и зелено като е позволено да се използват като украса и цветовете от логото на компанията – жълто, червено, небесно синьо и черно.


 


А накрая, нека да си припомним, че дизайнери на униформите на екипажа на Олимпик в миналото са били Коко и Шанел и Пиер Карден - в епоха, когато пътниците са се хранели с позлатени прибори и свещички по масичките. Коко Шанел твори за «Олимпиаки» по времето, когато Аристотелис Онасис е официално залюбен с Джаки Кенеди - известна със слабостта си към полото на модна къща Шанел и pillbox шапчиците. От своя страна, повлиян от революцията на мини полите Пиер Карден лансира нов стил във въздушната мода с препратка към космическите мисии до Луната и геометрични влияния. И въпреки че пътниците стават фенове на неговите униформи, те не са никак удобни за екипажа.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
Още от ""
blog comments powered by Disqus