Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ваканция със смяна на партньорите предлагат в Крит

29 Април 2015 / 18:04:22  GRReporter
1337 прочитания

170 двойки от цял свят се събират на остров Крит, за да се включат в най-модерното и еротично парти със смяна на сексуалните партньори. Те ще преживеят мечтани мигове на идиличния космополитен плаж в северната част на Ираклио.

Почитателите на т.нар. swinging, новата еротична мода, са членове на club SDC, който всяка година организира туристически екскурзии в различни страни. Двойките, които ще сменят партньорите си, са на възраст от 25 до 60 години, идват за първи път в Гърция и ще останат 5 дни, наслаждавйки се организирано и с всички удобства на този нов вид секстуризъм, стигнал и до Гърция.

VIP гостите са резервирали само за тях определен хотел в туристическия район Сталида, който е превърнат в „крепост“ от частната охрана, тъй като в условията за престой е включена сигурността на клиентите, както и пълна дискретност.

Като царе

5-звездният хотел е приспособил помещенията си за целта, като обещава бляскава ваканция с много шампанско, омари, хайвер, сьомга, филета и други изискани деликатеси, както и вечер на критската кухня. Всички тези изкушения ще очакват членовете на клуба, които междувременно ще имат възможност да се запознаят и с природните красоти на острова.

«Имаме клиенти от Бразилия, Аржентина, Австралия, Южна Африка, Мексико, от цяла Европа и целия свят. Има обаче и 8 гръцки двойки, сред тях 4 от остров Крит», сподели собственикът на хотела. Както казва председателят на Асоциацията на хотелиерите в Ираклио Никос Халкиадакис, става въпрос за клиенти с много големи финансови възможности. Специалистите окачват, че Крит има възможностите и необходимите условия за развиването на подобен род тематичен туризъм.

Междувременно конгресната зала на хотела е превърната в дискотека, за да може 170-те двойки да се забавляват на воля. Изградени са 4 допълнителни бара в различни части на хотела, като например при басейна, до SPA центъра и т.н. «Договорът, подписан с този хотел, е от най-добрите. Да можехме да имаме и ние такива, и други подобни», казва хотелиер, който знае, че тези неща докарват много пари, много повече отколкото обикновените туристи. И то защото, както бе посочено, т.нар. swingers са туристи с възможности от Европа, Америка, Саудитска Арабия, но и от Гърция, които не се колебаят да платят близо 1 000 евро на човек за няколко дни ваканция на остров Крит.

Сигурност

Около това огромно еротично парти обаче е създаден цял механизъм за осигуряване на дискретността, тъй като освен всички останали удобства, които искат т.нар. swingers и за които плащат щедро, те търсят и уединение, да са далеко от любопитни очи. Според източници, клубът е довел със себе си 40 души, които ще отговарят за обслужването, наблюдението и охраната.

Въпреки това има различни мнения относно тази нова мода в сексуалните отношения между двойките. Дали е нов начин на живот, както е станало вече в Америка? Или пък е пълен упадък на нравствените ценности, на достойнството и уважението между партньорите? А може би е извращение? Каквото и да е обаче, изглежда т.нар. swinging печели ежедневно нови почитатели на смяната на сексуалните партньори.

Това се постига или между близки приятели, или главно между членовете на един swingers club, които са стотици. Обикновено има организирани клубове, където годишният абонамент за предоставяните услуги достига 750 - 1 000 евро.

Също така, за да станат членове на клуба двама желаещи трябва да са двойка (мъж и жена), и да бъдат предложени от някой друг член на клуба. Също така трябва да бъде удостоверена самоличността, професията и местожителството на желаещите, като има изискване и за здравословното състояние на бъдещите членове.

 

 

Категории: swingers club swinging секстуризъм смяна на партньорите Крит club SDC
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus