Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

За първи път Сатирата ще гостува на атинска сцена

02 Май 2014 / 12:05:25  GRReporter
1457 прочитания

За първи път български театър ще изнесе представление на атинска сцена. Това ще стане в Деня на славянската писменост 24 май, а представлението е “Господин Балкански” по знаменитата творба на Алеко Константинов “Бай Ганьо”. Спектакълът ще се играе на сцената на театър Арго - улица Елевсинон 15 в атинския квартал Метаксургио, пощенски код 10437. Началният час е 16,30.
    Драматизацията на Алековия шедьовър е на Георги Данаилов, режисурата е на Светослав Пеев, а музиката - на Юри Ступел. В ролите ще имате възможност да видите Ивайло Калоянчев, Светослав Пеев, Веселин Цанев, Люба Пашова и още обичани актьори от Сатирата. Представлението се организира с помощта на Българското неделно училище “Св. Св. Кирил и Методий” в Атина.
    Разбира се, вие сте се погрижили да си запазите места, нали? Ако още не сте го направили, побързайте, защото местата са ограничени. За повече информация потърсете директорката на училището госпожа Даниела Тодорова - тел. 6948892370.

 

Категории: Господин Балкански Държавен сатиричен театър театър Арго в Атина Ивайло Калоянчев Светослав Пеев Юри Ступел
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus