Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Окт. 7, 2010

Футболистите на АЕК в испански ръце...

07 Октомври 2010 / 19:10:47  

На испанеца Маноло Хименезще повери в крайна сметка футболистите си  президентът на АЕК Ставрос Адамидис. Хименез се оказа най-доброто решение за жълто-черните и от клуба са сигурни, че треньорът ще оправдае недеждите им и ще подобри значително  имиджа на тима.



Ентусиазмът на стачниците в Гърция започва да се изпарява

07 Октомври 2010 / 16:10:19  
Недоволните гърци се събраха за пореден път да протестират срещу политиката на управлението на Георгиос Папандреу, но без приповдигнатия дух на стачниците познат от началото на 2010.


Разкриха един от най-големите складове за търговия на черно в Атина

07 Октомври 2010 / 16:10:16  
В сграда с площ от около 150 кв.м. полицаи откриха хиляди часовници, чанти, очила, портмонета и дрехи. Освен внушително голямото количество стока, удивително е и оборудването на самия склад.


„Обичам те” или „Обичам те, но повече те искам”

07 Октомври 2010 / 14:10:12  

Любовта от астрологична гледна точка

Автор: Гали

Стартирам поредица от статии, в които ще засегна един от най-актуалните въпроси от човешкия живот. А именно – интимните и партньорски отношения.

Тъй като сега, в периода на ретроградна Венера, тази тема се изстрелва в съзнанието на почти всички хора по един или друг начин.

Дали под формата на въпроса – „Какво правя с този мъж/тази жена?”



Вредният шум на големия град

07 Октомври 2010 / 14:10:23  

“Атина е един 6 милионен град, не може да няма шум. Има закони, които са приети за шумовото замърсяване, но то е и въпрос на култура – какво мога да направя аз, ако вие си пускате телевизора със силен звук, или си крещите вкъщи или пък натискате клаксона?” казва Никос Карамерос, експерт към Министерство на околната среда.

Шумът е една от основните причини за намаляване на качеството на живот, като сериозни вреди на здравето и психиката – уврежда слуха, стресира и променя изцяло здравното състояние на хората, които са постоянно подложени на шумово замърсяване.



Безплатно саниране за бедните с бюджет 5,5 милиона евро

07 Октомври 2010 / 09:10:44  
Нова пилотна програма за създаване на „зелени квартали” в Атина започва министерството на градоустройството, енергетиката и околната среда. приоритет в програмата имат бедните квартали, които според министърТина Бирбили имат най-ниска енергийна ефективност.