Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Ноем. 6, 2010



Футболен мениджър укрил 26 милиона евро

06 Ноември 2010 / 20:11:10  
Установени са 4 нелегални „вземания-давания” между гръцки съдия и известен мениджър на стойност 4 милиона евро. Въпросният съдия практикува професията си в северна Гърция, а мениджърът пък е подкупвал и други съдии и значими личности от света на футбола


Решителност на гласоподавателите за местните избори в Гърция

06 Ноември 2010 / 18:11:17  
Впечатленията от репортерската проверка на GRReporter са, че участието на местните избори ще бъде доста активно в утрешния ден. Гласоподаветлите за първи път ще изберат директно областните си управители и съветниците в кметствата, но гърците няма да разберат предварително резултатите, защото няма да има exit poll проучвания.


Националната банка на Гърция излиза от държавния помощен пакет

06 Ноември 2010 / 12:11:39  
Докато най-голямата частна търговска банка се насочва обратно към международните пазари, Гърция е заплашена от скорошен фалит. МВФ предупреждава, че разсрочването на външния дълг няма да реши проблемите на местната икономика.


Авиодиспечерите предупреждават, че организацията на летищата е слабото място

06 Ноември 2010 / 11:11:42  
Не сме ОСЕ, службата ни е печеливша, казва главният секретар на Съюза на контрольорите на въздушното движение Янис Курмулакис в разговор с Марина Николова. Цената на въздушните полети в Гърция е извън контрол, страната не е готова да се включи в Общото европейско небе.


Театърът на планетите през следващите 4 месеца

06 Ноември 2010 / 08:11:47  
Декорът се сменя, актьорите се разместват - някои влизат на сцената, други излизат, лека суматоха, след която всичко утихва


Ветеранът на Панатинайкос, Майк Батист не може да повярва, че е стъпкал главата на противник

06 Ноември 2010 / 00:11:34  

Мачът на Панатинайкос с отбора на Олимпия Любляна остави остави черни следи в гръцкия баскетбол. Не защото зелените претърпяха първата си загуба в Евролигата, а защото претърпяха първата си загуба в баскетбола. Сцени подобни на тези от турнира Акрополис  трябваше бързо да бъдат забравени. И да останат само лош спомен от миналото. Когато националът Янис Бурусич беше ударен със стол по главата от разярения Ненад Крстич,  срамното видео обиколи цял свят.