Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Българин спечели 220 000 евро от тотото на остров Миконос

05 Април 2015 / 08:04:10  GRReporter
3729 прочитания

Само един е победителят от играта за електронни залагания “Πάμε Στοίχημα” и той е българин, работещ на остров Миконос, съобщава електронното издание mykonospress.gr. Късметлията успял да отгатне правилно резултатите от няколко мача с голям коефициент на възвръщаемост и така спечелил завидната сума 220 000 евро. “Първото нещо, което ще наравя е да отида на почивка”, заявил българинът и поискал няколко дни отпуск от работодателя си.
    Както отбелязва mykonospress.gr да е честита печалбата на печелившия, но това в никакъв случай не означава, че електронните залагания могат да бъдат решение на финансовите проблеми, които все повече хора изпитват в периода на продължителна икономическа криза.

 

Категории: Миконос българин печалба от тотото игри за електронни залагания ваканция икономическа криза
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus