Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Принц Хари влюбен във внучката на последния гръцки монарх

18 Януари 2016 / 18:01:21  GRReporter
1650 прочитания

Напоследък британският принц Хари се появи в светските колонки на писанията с две бивши свои приятелки, но по всичко изглежда, че е открил любовта в лицето на Мария – Олимпия – внучка на последния гръцки крал Константин.

Двамата се запознали на парти, организирано от техни общи познати. Според австралийското списание New Idea те били представени един на друг от братовчедката на Хари - принцеса Беатрис.

„Принц Хари е влюбен”, заявява източник на списанието и допълва: „Двамата планират ски ваканция в Швейцария преди Великден”.

Според списанието принц Уйлям и съпругата му Кейт Мидълтън одобряват избора на Хари и определят Мария-Олимпия като „най-добрата партньорка, която е имал до момента”.

19-годишната внучка на последния гръцки крал Константин е дъщеря на най-големия му син Павлос и американката Мари-Шантал. Популярната сред приятелите си с името „Бия” е родена в САЩ, но по решение на родителите си е получила британско възпитание и образование.  Там е учила в театрална школа, история на изкуството, графични техники и фотография в Лондон. Мария – Олимпия живее заедно с родителите си и 4-та си по-малки братя.

Като единствено момиче сред петте деца на семейството тя е израснала като истинска принцеса и любимка на баща си. От профила ѝ в Instragram се виждат предпочитанията ѝ за луксозни ваканции на гръцки острови и на Бахамите, както и ски ваканции в Швейцария.

През лятото на 2013 в продължение на три седмици Мария – Олимпия стажува в модната къща Dior. Повлияна от творческата обстановка там, тя мечтае за кариера в света на модата. Както посочва сама в интервю за британското списание Tatler: „Искам да се занимавам с модата или фотографията. Имам дислексия и не съм добра по теоретичните дисциплини, затова и клоня към артистичното”.

Интересен факт е, че един от кръстниците на Мария – Олимпия е бащата на принц Хари – Чарлз. 

Категории: Знаменитости принц Хари Мария Олимпия последният гръцки крал Константин
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus