Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

2,4 милиона евро ще струва електронното преброяване на гласовете на 20 септември

16 Септември 2015 / 12:09:15  GRReporter
759 прочитания

Компанията Singular Logic ще преброи и представи за пореден път резултатите от предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат в Гърция идващата неделя. За услугите си тя ще получи 2 398 500 евро.

Singular Logic, която е част от групата Marfin Investment Group (MIG) е постоянен партньор на гръцкото министерство на вътрешните работи във всички изборни надпревари от 1981 насам, включително и на референдума от 5 юли тази година.

Освен функционирането на централната система за събиране и предаване на резултатите от вота, компанията осигурява електронна мрежа за изборите, към която са включени държавни институции, държавната телевизия ЕРТ, гръцките партии и радиостанции.  Singular Logic осигурява също техническо оборудване за всички свързани с мрежата места (министерството на вътрешните работи, прес центъра, ЕРТ, партиите и радиостанциите) и събиране на резултатите чрез RTS (система за изпращане на резултатите с мобилни телефони). 

Категории: Компании Singular Logis предсрочни избори изборни резултати гръцко министерство на вътрешните работи
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus