Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live 4-годишната Ани Борисова е убита от баща си

04 Май 2015 / 14:05:59  GRReporter
2971 прочитания

    Гръцката полиция съобщи, че е арестувала бащата на 4-годишната Ани Борисова, която на 21 април изчезна в центъра на Атина. Срещу мъжа е повдигнато обвинение в убийство, а мнимото изчезване на детето е режисирано от самия него, се казва в официалното съобщение на полицията. От паспорта на детето се вижда, че името на бащата е Димитър Борисов.
    Майката и бащата на детето бяха поставени в предварителен арест и даваха непрекъснати показания пред прокурора, при които често изпадаха в противоречия и сменяха твърденията си.
    След обмислянето на всички известни до момента факти, атинският прокурор реши, че има достатъчно основания за повдигане на обвинение в убийство срещу 27-годишния мъж. Безспорно най-голяма тежест обаче имат капките кръв от детето, открити в дома на бащата-убиец, който се намира на улица “Михаил Вода” в центъра на Атина. Няколко свидетели в показанията си също потвърдили вината на бащата.

До понеделник по обяд системата за тревога при изчезване на непълнолетни Amber Alert беше в действие по улиците на Атина, а снимката на детето можеше да се види на много места в гръцката столица.

От полицията алармират, че трупът на детето все още не е открит. Припомняме, че на 12 май родителите на убитата Ани Борисова ще бъдат изправени пред съда по друго обвинение - за незаконно притежание на наркотици, които бяха открити в дома им след изчезването на Ани.

Очаквайте подробности.

Категории: Ани Борисова изчезнало дете България центъра на Атина убита от баща си арест гръцка полиция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus