Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Атики одос - най-доброто обслужване по магистрала в Гърция

02 Ноември 2009 / 11:11:23  GRReporter
2407 прочитания

Компанията "Attikes Diadromes S.A." построи и се грижи за функционирането на околовръстния път на Атина - магистралата Атики с дължина от 65 км., и за добре свършената си работа по проект за обслужване на клиентите взе първа награда Toll Excellence Award 2009 на организацията IBTTA в категорията за администрация. Международната Асоциация за Мостове, Тунели и Магистрали (IBTTA) е неправителствена организация, която цели да окуражи развитието и да поддържа по-добри, по-безопасни и екологично съобразни пътища и пътни мрежи.

Самата програма за награждаване на най-добрите тол компании IBTTA Toll разпространява целите на тол индустрията по креативен и отговорен начин. Организацията е създала награди в пет категории – Администрация, клиентски услуги, операции, социална отговорност и технология.

Гръцката компания Attikes Diadromes спечели наградата в административната категория за прилагането на проект наречен „Мониторинг на успеха”. Проектът се състоеше в непрекъснат контрол на нивото на услугите, които се предлагат на пътниците по магистралата, и целеше да установи критерии за измерване на успеха на прилаганата политика и на дейността, които отразяват административната политика на компанията по отношение на стратегията, комуникациите, финансите, човешките ресурси, правото, рисковия мениджмънт, връзките с правителството и вътрешноорганизационната структура, както и да открие успешни практики следвани от операционните единици на компанията във всички сфери на дейността й. Всички компании, които взеха награди бяха отличени на специална церемония по време на Общата сесия на 77 годишна среща на IBTTA и изложението в Чикаго. От компанията Attikes Diadromes отбелязват, че тази престижна награда за магистрала Атики е не само значително признание, но и обвързване да се стремят и по-нататък към отлична работа.

Категории: Компании
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus