Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Блестяща сватба и развод на Елени Мененгаки

01 Февруари 2010 / 14:02:21  GRReporter
7881 прочитания

Щастливият семеен живот вече не е на мода тръбят гръцките медии по повод на предстоящия развод между Елени Менегаки и Янис Лациос, Брад Пит и Анджелина Джоли и Шарлийз Терън и Стюърт Таунсед. Вълната от новини за разводи достигна и Гърция и не закъсня да удари успешната и щастлива двойка Менегаки-Лациос.

В пресата започна да се говори, че Елени Менегаки ще прокара нов модел за „успялата и разведена водеща с три деца”. Започнаха и залози за това кои ще са телевизионните двойки, които имат проблем във връзките си и ще последват стъпките на Менегаки.

Причините за развода на Менегаки са неясни – говори се, че може би съществува трето лице, но дори да е така Елени Менегаки знае как да го запази в тайна...

Всички казват, че този развод е наистина неочакван, въпреки че знаците за разпадането на брака са били наяве още от миналото лято според лица от близкото обкръжение на двойката. Преди няколко дни, когато двамата вече са били взели решение да се разведат, известната водеща запали колата си и отпраши при приятелката си Деспина Ванди.

Там тя се видяла и с кумата си - Джени Балацину, която й се скарала и поставила въпроса за трите малки дечица, които ще страдат от развода. Балацину се опитала да убеди Менегаки, че отношенията със съпруга й могат да се оправят. Но нито Балацину, нито другата й кума Наташа Теодориду успели я разубедят и да я накарат да изчака докато премине кризата.

Говори се, че първите знаци за криза в брака са се проявили в началото на миналото лято. След като кратко успокоение на духовете по време на ваканция в Миконос и Митилини, дошла есента, предаванията по телевизията започнали и се появила надеждата, че рутината на работата ще изтласка сивите облаци надалеч от брака. Но поведението на Янис към Елени започнало да се променя и станало ясно, че двамата са загубили нежността си един към друг.

Изведнъж телевизионната водеща започнала да остава до късно вечер в офиса, вместо да се връща у дома си, както правела обикновено след края на предаването и дневната конференция със сътрудниците си. За последен път Елени отишла на официално събитие със съпруга си през месец ноември. По-късно те планирали да заминат заедно с децата за зимния курорт Арахова в опит да спасят брака си, но пътуването така и не се осъществило.

Постоянните зрители на предаването „На кафе с Елени” споделят, че водещата през последните месеци е била посърнала, разсеяна и без никакво настроение. Допреди няколко дни това не се коментираше и може би всички са го отдавали на падналия рейтинг на предаването й, което сред сутрешните блокове беше на трето и четвърто място.

И така в петък се стигна до края на щастливата приказка за Елени Менегаки и Янис Лациос. С официално съобщение до медиите, те споделиха решението си да се разведат, което е основната тема на всички предавания тези дни. Днес в сутрешното си предаване „На кафе с Елени” Елени Менегаки не скри тъгата си и в кратко изявление за зрителите съобщи, че се разделя с добро със съпруга си и благодари на всички зрители на предаването за мейлите, които са й изпратили.

Майката на известната водеща стои плътно до нея и й помога в този труден момент с отглеждането на децата. Слуховете, че Елени Менегаки и Янис Лациос са имали предбрачно споразумение се оказаха фалшиви и разводът ще се извърши по общо съгласие. Менегаки и Лациос са натрупали голямо състояние по време на брака си, което вече е поделено между двамата.

 

Категории: АктуалноМедииЕлени Менегакиразвод
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus