Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бодигард преби до смърт младеж в центъра на Атина

21 Ноември 2013 / 16:11:38  GRReporter
1255 прочитания

Младежът придружавал своя приятелка, която отишла в ресторант до площад Омония в сърцето на Атина, за да поиска заплатата си от собственика. Вместо да даде малката сума, ресторантьорът накарал един бодигард да го набие. След побоя той бил откаран в болницата, където издъхнал.

Престъплението станало на улица Гераниу до централния атински площад. От полицията съобщиха, че убитият младеж живеел в град Пиргос в Пелопонес и се намирал в Атина, за да придружи свой роднина при посещението му в болница.

Преди два дни се срещнал на кафе със свой приятел и момичето. По време на разговора тя казала, че собственикът на ресторанта на улица Гераниу, където работела до скоро й дължал част от заплата. Двамата младежи предложили да отидат заедно с нея, за да поиска парите.

Когато обаче отишли в ресторанта и момичето поискало парите от собственика, той се обадил на бодигарда и му казал да „реши проблема”.

Веднага щом пристигнал 39-годишният бияч се скарал с младежа и започнал да го удря силно по главата с юмруци и ритници. На ръцете си носел ръкавици с поставени от вътрешната страна железа. Младежът загубил съзнание и паднал, но това не спряло бодигарда да спре да го рита.

Свидетели на побоя се обадили веднага на полицията. На място пристигнали полицаи от отрядите ДИАС, които арестували на място бодигарда. Собственикът на ресторанта, срещу когото е предявено обвинение за подбудителство към престъпление бил арестуван малко по-късно от полицаи от отдел „Престъпления против живота”.

Според експертизата на съдебния лекар 28-годишният младеж починал вследствие на тежки черепно-мозъчни травми.

Категории: Криминална хроника убийство бодигард Омония
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus