Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бранджелина, Де Ниро и Моника Белучи обикалят Халкидики

16 Август 2012 / 15:08:55  GRReporter
2667 прочитания

Съзвездие от холивудски знаменитости продължава да залива гръцкото средиземноморие. Анджелина Джоли и Брат Пит са наели луксозна яхта, с която обикалят Халкидическия полуостров необезпокоявани от местните жители. След като слуховете за “тайна” сватба през изминалия уикенд не се оправдаха, двойката актьори е тръгнала на морска почивка с шестте си деца. В средиземноморското си пътешествие Джоли и Пит се радват на компанията на Джон Траволта и Робърт Де Ниро, които обикалят гръцките острови от средата на юли със свои яхти. Във вторник вечерта към тях се присъедини и съпругата на Венсан Касел и известна актриса – Моника Белучи. Тя летя с чартърен полет от южна Италия до Халкидики, от където се качи на звездната яхта.

Очевидци срещнали холивудските летовници твърдят, че знаменитостите са се държали много непринудено и присъствието им е било ненатрапващо се. Коментари в социалните мрежи на летовници и жители на втория ръкав на Халкидики Ситония, които са имали възможност да зърнат от далеч отбраната компания казват, че гръцките “celebrities” (известни личности) има много да научат от поведението на техните световно известни колеги. Компанията е посетила тази седмица първо ръкава Касандра, а след това е акостирала на Ситония на плажа Сикия, където децата са играли с морето, а по-късно всички заедно са отишли на обяд в местна таверна.

Междувременно стана ясно, че руският милиардер Роман Абрамович е акостирал мега-яхтата си във водите близо до Ханя и се наслаждава на августовското слънце с приятели. Камерън Диаз от своя страна също реши да поеме доза на гръцкия ваканционен мит и преди два дни  пристигна в Миконос. Според информацията в гръцките медии калифорнийското момиче е на почивка само без приятел, придружено от трима бодигарди. В сряда вечерта тя е предприела разходка в района на Орнос и е похапнала изтънчени средиземноморски гозби в ресторант Kuzina малко след 11 вечерта. Според Вима, Диаз е поръчала суши и минерална вода.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus