Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Четирима въоръжени албанци нахлуха в болница в Трикала

12 Октомври 2012 / 20:10:50  GRReporter
1183 прочитания

Четирима въоръжени албанци нахлуха в болница в Трикала. След като стреляли във въздуха с калашници, за да сплашат персонала, те избягали със свой сънародник, който излежавал присъда в местния затвор. Затворникът бил замесен в трафик с наркотици и има 4-годишна присъда.
    В момента на инцидента бил в болницата заедно с трима надзиратели от затвора, за да му бъдат направени изследвания, тъй като се бил ударил в следобедните часове по време на всекидневната разходка в двора на затвора. Според очевидци, цитирани от вестник Нафтемборики албанците успели да откраднат и оръжието на надзирателите. Четвърти надзирател останал в автомобила, с който се придвижвали от затвора.
    Изведнъж четирима въоръжени се появили в коридора на болницата, неутрализирали тримата надзиратели и стреляли във въздуха без да наранят никого. При бягството им те изхвърлили пистолетите на надзирателите и отпътували с кола в неизвестна посока.
    Голяма полицейска операция се провежда в момента за издирването им.

Категории: Трикала въоръжени албанци нахлуване в болница стрелба с калашници присъда за наркотрафикКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus