Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Дора Бакояни отново ще става баба

21 Юли 2014 / 11:07:55  GRReporter
1850 прочитания

Някогашният външен министър и вероятен кандидат на Гърция за еврокомисар Дора Бакояни ще стане баба за пореден път, пише гръцкото издание „Еспресо”. Според публикацията дъщеря й Алексия Бакояни се намира в петия месец от бременността си.

Очакваното бебе е плод на връзката й с Андреас Пападопулос – журналист и бивш говорител на Демократичната левица. Двамата са заедно от три години, но Алексия пази бременността си в тайна, защото не й харесва да говори за личния си живот, пишат гръцки медии.

Новината обаче не остана скрита за дълго и бе разкрита, когато депутатът и съпартийник на щастливия бъдещ баща Спирос Ликудис го нарекъл „татко” по време на провела се наскоро политическа сбирка. Веднага след това Пападопулос започнал да получава поздравления от много свои колеги.

За Алексия Бакояни това ще е третото й дете след близнаците, които роди от втория си брак с финансиста Манолис Варсос. Георгиос и Теодора днес са на четири годинки.

Първият й брак бе с тесния сътрудник на майка й Димитрис Зафириадис. Тогава тя бе на 25 години, а събитието бе едно от най-значимите дори в политическо отношение. Две години по-късно Бакояни и Зафириадис се разделят по взаимно съгласие. Той продължава да работи в политическия офис на майка и, а Алексия започва работа като журналист във вестник „Имерисия” и в отдел „Публични връзки” на компанията за млечни продукти ФАГЕ.

През следващите години светските колонки на гръцките издания са пълни с истории за различни нейни връзки. Всичко това до момента, когато става известна връзката й с доста по-възрастния от нея Манолис Варсос. Според публикации първоначално семейството й реагира негативно. Но Алексия следва своите чувства и се омъжва за него в много тесен кръг през 2007. Кума на сватбата е известната телевизионна водеща Олга Треми.

 

Двамата се разделят след малко повече от пет години съвместен живот през 2012.  

Дора Бакояни има други две внучета,  деца на сина й Костас Бакоянис, кмет на Карпениси - родният град на убития от терористичната групировка „17 ноември” неин първи съпруг Павлос Бакоянис. 

Категории: Светски лабиринт Дора Бакояни дъщеря Алексия Бакояни бременност Андреас Пападопулос Демократична левица
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus