Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Две българки загинаха в катастрофа в района на Верия

13 Февруари 2013 / 11:02:30  Виктория Миндова
1523 прочитания

Две българки на възраст 21 и 16 години са загинали в автомобилна катастрофа на магистралата, която свързва Солун с град Верия. Шофьорът на колата с двете момичета е бил 20-годишен българин, който е загубил контрол над автомобила и се е блъснал в електрически стълб във вторник вечерта. Жертвите са леля и племенница, а водачът на автомобила е техен роднина. 20-годишният мъж е в добро здраве. Полицията го е задържала, докато установи причините за инцидента, след което е бил пуснат с решение на районния прокурор, заявиха специално за GRReporter представители на реда от районното управление на Александрия-Иматиа.

Във връзка с причините за фаталната катастрофа ръководителят на регионалното полицейско управление на Иматиа Николаос Бандувакис заяви в телефонен разговор: "Засега единственото, което знаем е, че шофьорът на автомобила е карал с изключително висока скорост за нормите приети за населени места". Пътят е бил сух и не е открит алкохол в кръвта на младежа. Следва да бъде назначено дело, за което все още не е обявена дата.

Категории: Криминална хроника казастрова загинали българки Гърция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus