Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Джордж Клуни идва в Атина

02 Юни 2014 / 15:06:13  GRReporter
958 прочитания

Джордж Клуни, който подлуди почитателките си с новината за годежа си с красивата ливанка Амал Аламудин си е купил самолетен билет за Атина, твърдят запознати. Актьорът, който спечели гърците с горещата си защита на каузата за връщането на мраморите от Партенона в музея на Акропола ще пристигне в гръцката столица в следващите месеци.
    Той е поканен от министъра на културата Панос Панайотопулос да огрее с присъствието си откриването на новата сграда на Музея за съвременно изкуство в Атина. Близки до холивудските среди твърдят, че Панайопопулос наскоро гостувал в калифорнийския дом на Джим Янопулос, изпълнителният директор на киногиганта 20th Century Fox. Янопулос в качеството си не само на конобос, но и на личен приятел на чаровния актьор поел посредническата роля да съдейства за пристигането на Клуни в Атина.

 

Категории: Джордж Клуни Амал Аламудин мраморите от Партенона Джим Янопулос 20th Century Fox
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus