Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Джулия Александрату и любовната й история стигнала до съда

27 Февруари 2010 / 04:02:57  GRReporter
6927 прочитания

Съдебни процеси, публични обвинения, безкрайни обяснения по телевизионните канали и пресата и клетви за край на всичко... Затворена в една стая и пазена от полицай дори и в тоалетната тя не остава без надзор. Джулия Александрату- певица, манекен, актриса, секс символ. Красавицата за която през последните две седмици цяла Гърция говори. Дори и самата тя да не иска. (Или пък да иска). Но ще имат ли търпение  хората да проследят дългите и сложни интриги, в които точно когато началото стигне своя край се ражда поредно начало и така до безкрай... Може би да. Още повече, че в този случай едва ли става въпрос за рекламен трик.  Преди три години красивата Джулия успя да спечели симпатията на публиката и известна част журналисти с искреността си и прямия начин на отговаряне. Някои дори се опитваха да обяснят стила й с английските й корени  (майка й е англичанка). Интервютата, които даваше бяха свидетелство че е приела и е свикнала с всички страни на славата и дори успява да се справи добре с нея. На въпроса дали я интересува какво се пише в пресата за нея красавицата отговаряше с категорично „не”.  С прилепнали по тялото къси поли и рокли в стил 80-те години тя едва ли би минала за стилно облечена celebrity, но определено би накарала не една жена да завиди на сексапила, който излъчва. А както самата Александрату казва, тя не чувства никакво неудобство поради имиджа, който си е изградила, а всъщност изобщо не виждала в себе си секс символа, който другите виждали в нея.  Дали да й вярваме? Напоследък звездата все по-често казва, че е трудно да си Джулия Александрату...   Безкрайните обяснения на русата красавица по телевизионните канали за връзката й с Псомопулос биха объркали някой подрастващ младеж, но не и един по-вещ в мъжко-дамските отношения човек.  Александрату е просто объркана. Или забъркана. Пред медиите твърди, че Псомопулос е зависим от нея и се опитва да държи живота й под контрол. Че  й е отнел изцяло личната свобода – забранявал й дори да се среща с приятели. Той се  интересувал от нея обаче само като предмет - важни за него били главно парите, които искал да вади от имиджа й. Главна причина за този дълъг и сълзлив сериал стана пуснатото в интернет от Псомопулос   видео със заснети еротични сцени от интимния живот на двойката. На  тази стъпка на Псомопулос Джулия отговори със съдебен процес... На хоризонта се задава обаче още едно „розово” видео, за което красавицата е категорична, че  пак ще съди...  И така до кога? Само те си знаят. Но и ние ще узнаем, няма как. Интересен обаче в цялата тази история е подаръкът, който русокосата красавица е решила да направи на гръцкото общество... Понеже по думите й цяла Гърция мечтае да види Джулия Александрату в интимни моменти, тя  планира да подготви специално еротично видео, което да пусне на пазара...  

Да не попаднеш в капана на славата и собствения си имидж си е чисто изкуство. В началото на кариерата си Джулия казваше, че й липсвала цел... Дали вече е успяла да намери целта си?

Категории: Джулия Александрату ПсомопулосАктуално
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus