Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Един ранен след стрелба в атинския съд

15 Октомври 2012 / 09:10:42  GRReporter
1085 прочитания

Един човек е ранен след стрелба в сграда номер 9 на атинския съд на улица "Евелпидон". Според телевизия Скай има и един убит. Цялата сграда е евакуирана. Инцидентът е станал около 9,50 тази сутрин.

Според непотвърдени данни жена изстреляла седем куршума въвъ вътрешния двор на атинския съд точно пред сграда номер 9. Според други информации обаче стрелбата е станала на първия етаж на същата сграда. Жената е простреляла задържан, който бил в кабинета на следовател, за да дава показания. Същите източници твърдят, че именно арестуваният е убитият при стрелбата.

Вестник Нафтемборики съобщава, че жената е задържана. На мястото на инцидента има много полиция от специалните части за борба с тероризма и за борба с масовите безредици. Вестник Вима съобщава, че става дума за разчистване на сметки между цигани. Според сайта zougla.gr арестуваният е бил обвиняем по дело за убийство на сина на жената-стрелец.

Гръцките медии коментират как е възможно при строгите мерки за сигурност в атинския съд на улица "Евелпидон" се е промушило оръжието на извършителката.

Очаквайте подробности.

Категории: стрелба в атински съд ранен при стрелба улица ЕвелпидонКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus