Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Елени Менегаки свали халката си!

09 Февруари 2010 / 12:02:01  GRReporter
6853 прочитания

И символично бракът на Елени Менегаки приключи и тя се появи без халката си на пръста на дясната ръка по време на предаването „На кафе с Елени”. След като една седмица Елени се задържа на вълната на всички новини, нейният перфектно поддържан профил започна да се пропуква. Царицата на сутрешната зона вече има проблеми не само в семейството си, но и с шефовете си от тв канала Алфа.

Нейният имидж с всеки изминал ден се срива, а последно наяве излезе снимката й с бизнесмена Макис Пандазопулос на плаж на остров Андрос. На снимаката те двамата са в компанията на кумата на Елени Джени Балдазину, която избпгва да коментира. С публикуването на снимката в тв шоуто „Ола 10” на журналиста Темос Анастасиадис върху Елени Менегаки получи поредния удар върху имиджа си.

Всички опити за сдобряване на двойката, които направиха техните кумове и сестрата на Янис Лациос останаха без резултат. Директорът на програмата на тв канала ΑΝΤ1 е твърд като камък и е взел своето решение. Комуникацята между двойката вече е само формална и с минаването на времето бездната между тях двамата става все по-голяма.

Днес дъщеричката на Елени Менегаки и на Янис Лациос има рожден ден и нейната майка й е организирала парти в 7 часа вечерта, на което ще отидат много приятели и близки на семейството. За да избегне плъзването на още слухове, Янис Лациос предпочете неговата дъщеричка Лаура да духне свещичките на тортата за рождения си ден в събота - три дни преди датата на събитието и да отпразнува в тесен семеен кръг.

От друга страна е явно, че „хубавата Елени” на сутрешната зона има проблем и в своя втори дом – в телевизията. Немските собственици на канала изглежда са особено подразнени от попуярността, с която се сдоби развода. Според тях имиджът на водещата е разклатен, а те са заложили твърде много пари, за да й позволят да пропадне.

Тяхното послание към Менегаки е различно от това на телевизионните зрители и предлено ясно заявява: „Тази история трябва да приключи възможно най-бързо”. Лошото е, че рейтингът на предаването „На кафе с Елени” тази седмица падна на нивото отпреди „аферата Менегаки-Лациос” и шефовете се притесняват да не се срине съвсем.

Според публикациите в гръцката преса разводът между двамата ще е по взаимно съгласие, а настойничеството на децата ще получи Елени Менегаки. Янис Лациос ще може да прекарва с тях колкото време си пожелае и са се разбрали да им плаща издръжка от 3000 евро месечно. Поради това, че Елени и Янис не са сключили предбрачен договор, те по съдебен път ще разделят имуществото си.

Двойката притежава каменна вила в Мелисия на стойност около 4 млн. евро, една къща в Кифися за около 600 000 евро, един 4-стаен апартамент в квартал Елинико за 400 000 евро, една кооперация в Каристо, лятна къща на полуостров Халкидики, десет декара в Каристо и незастроена площ в Беотия на стойност около 250 000 евро.

В Каристо, откъде произхожда Елени Менегаки се намира апартамента, където тя е живяла преди да се ожени, който се намира на петия етаж в една кооперация с 12 апартамента. Кооперацията е собственост на майка й и тя дава останалите апартаменти под наем. Освен имотите, Елени Менегаки и Янис Лациос имат и обща банкова сметка в която са записани и техните деца.

 

Категории: АктуалноМедийни вестиЕлени Менегаки развод
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus