Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Евангелос Венизелос в София за срещата на ПЕС

20 Юни 2013 / 15:06:31  GRReporter
1067 прочитания

Лидерът на ПАСОК ще участва в работната среща на Партията на европейските социалисти в София, заяви за GRReporter отговорникът за връзките му с публичността.

Евангелос Венизелос ще пристигне в София в събота, за да присъства на работната среща на социалистическите партии в Европа. Тя се очаква да се проведе в тежка атмосфера, заради критиките и натиска към председателя на ПЕС и председател на БСП Сергей Станишев във връзка с кабинета “Орешарски” и неговите действия през последната седмица.

Негативни реакции към лидера на българските и европейските социалисти имаше включително и от страна на ПЕС и според източници в София няма да пристигнат нито председателят на европейския парламент Мартин Шулц, нито лидерът на френските социалисти.

Категории: Политика Евангелос Венизелос ПАСОК работна среща ПЕС София
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus