Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Георгиос Папаконстантину гост на годишната среща на клуба Билдерберг

28 Май 2012 / 14:05:33  GRReporter
2285 прочитания

    Бившият финансов министър в правителството на Георгиос Папандреу, Георгиос Папаконстантину е един от тримата гърци, които са поканени да участват в годишната среща на клуба Билдерберг. В разговорите на най-влиятелното тайно общество в света от гръцка страна ще участват и президентите на Coca-Cola hellenic Bottling Company  Джордж Дейвид и на Гръцката фондация за европейска и отбранителна политика ЕЛИАМЕП Лукас Цукалис.
    Тази година срещата на членовете на прочутия клуб ще се състои от 31 май до 3 юни в малкото американско градче Chantilly в щата Вирджиния, в непосредствена близост до столицата Вашингтон. Списъкът на поканените никога не се обявява публично, както не се признава и самото съществуване на клуба Билдерберг. С приближаването на датата обаче зачестяват и спекулациите около това кой ще е”вътре” тази година.
    Според социалната мрежа Туитър освен изброените трима гръцки представители в Chantilly, щата Вирджиния в края на седмицата се очакват още испанската кралица София, италианският премиер Марио Монти, кралицата на Холандия Беатрис, брюкселските величия Хоаким Алмуня и Хавиер Солана, президентите на Дойче банк Йозеф Акерман и на Майкрософт Бил гейтс, както и бившия държавен секретар Хенри Кисинджер.
    Chantilly за втори път е домакин на годишната среща на клуба Билдерберг след 2008.

    През 2009 клуба Билдерберг се срещна в Атина, през 2010 в Испания, а миналата година в курорта Сейнт Мориц в Швейцария.

Категории: клуба Билдерберг годишна среща списък на поканените Георгиос Папаконстантину Chantilly
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus