Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Граната в редакцията на вестник Катимерини и телевизия и радио Скай

17 Юни 2012 / 12:06:43  GRReporter
1782 прочитания

   Сградата, която се намира в атинския квартал Фалиро е евакуирана. Гранатата не е успяла да се взриви. намерена е от охраната на сградата в двора около 13,00 часа на обед. Полицията е на мястото на произшествието и прави оглед. По първоначални сведения става дума за граната, произведена в бившия комунистически блок. Била е хвърлена от същото място, от което на 5 юни бяха хвърлени коктейли Молотоф.

Току що полицията откри и втора граната в двора на телевизия Скай. Според официалното съобщение на силите на реда тази нощ след около 1,00 часа непознато лице е предупредило по телефона, че в сградата на телевизията ще избухне бомба. Полицията е проверила помещенията, но не е открила нищо и е заключила, че става дума за фарс. По-късно случайно е открита първата граната. В ранния следобед е последвало второ анонимно телефонно обаждане, което е предупредило и за втората граната.

 Очаквайте подробности.

Категории: Вестник Катимерини граната евакуация радио и телевизия Скай гръцки избори инциденти
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus