Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Гръцката принцеса Александра сред 100-те най-елегантни на планетата

01 Август 2012 / 09:08:20  GRReporter
2788 прочитания

Принцесата на Гърция и Дания Александра намери място в тазгодишното издание на класацията за 100-те най-елегантни личности на планетата на американското списание Венити феър. Родената на 15 октомври 1968 Александра е омъжена за бизнесмена Никола Мирзаянц, от когото има двама сина Тигран и Дариус. Самият Никола Мирзаянц е попадал и друг път в класация на Венити феър - за най-добре облечените мъже на планетата. Двойката от дълги години живее в Ню Йорк, където е неизменна част от светския пейзаж. Александра е дъщеря на принц Михаил, братовчед на бившия гръцки крал Константин.
    Тя е единствената гъркиня в тази класация, в която са попаднали модни дизайнери като Стела Маккартни, манекени, актьори като Колин Фърт, журналисти, бизнесмени. Естествено класацията се оглавява от Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уйлям, а останалите кралски особи, отличени за стила и вкуса си са принц Хари, датската принцеса Мери и съпругата на шейха на Катар.

Категории: принцесата на Гърция Александра класация на Венити феър за най-елегантните хора на планетата Светски лабиринт
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus