Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Коледни забавления и изкушения в The Mall Athens

19 Декември 2009 / 15:12:52  GRReporter
1622 прочитания

Кремена Куцуку

Коледата наближава и подготовката за празника се усеща все по-осезаемо. Украсите и лампичките по балконите на домовете се множат безпощадно, забързани хора с пликове с подаръци крачат навсякъде. „Дали ще й хареса?”, пита младо момче с нескрит трепет в гласа продавачката в магазин за дамски аксесоари. Предпразничната треска наближава своя връх, а този уикенд е и последният за пазаруване.

Малки и големи, претенциозни и нетолкова претенциозни граждани – за всички може да се намери по нещо в столичния търговски център The Mall Athens. Интересни идеи и предложения за подаръци можете да получите в множеството магазини, почти 200 на брой! 25 заведения – кафенета и ресторанти пък се грижат за добрия тонус на посетителите. От днес до 24 включително магазините ще работят всеки ден от сутрин до вечер (09:00 - 21:00), а заведенията от 10:30 до 02:00 след полунощ. 

Интересни забавления са предвидени за малчуганите. Освен да се снимат с Дядо Коледа (всеки ден от 17:00 до 20:00 ч) те могат да рисуват върху коледни топки, да се возят на коледното влакче или да се спускат по огромна надуваема пързалка. Програма с игри за трениране на паметта и прочит на литературни текстове организира „щабът” на Дикенсовата „Коледна песен”, чиято премиера е определена за 24 декември.

За четвърта поредна година в търговския център е разположено коледното село. То е съставено от множество павилиони на известни марки. Някои от тях подканват посетителите да направят щедър дар за деца в нужда, други предават настроение с музика и забавни игри, трети черпят гостите с лакомства, шоколадови изкушения и напитки.

Любителите на големия екран могат да се заредят предпразнично с весел филмов маратон. До навечерието на Коледа програмата включва няколко завладяващи комедии – гръцката „Наследничката” със Смарагда Кариди в главната роля, американските New in town (Рене Зелуегър) и Change of plans (Кристофър Томпсън), както и фентъзи лентата Avatar с Мишел Родригес. Интересно за киноманиаците е предложението за карта за намаление, което не важи само за празничния период. Срещу 10 евро на месец си осигурявате билети на цена от 6 евро всеки за прожекциите от понеделник до петък.   

 

Категории: Коледа Атина Актуално подаръци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus