Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Нов инцидент с български ТИР на магистрала Егнатия

06 Октомври 2014 / 15:10:50  GRReporter
1285 прочитания

Часове след тежката верижна катастрофа до Верия, на автомагистрала Егнатия последва нов пътен инцидент. Малко след  полунощ, на 28-ия километър на пътя в района на Парамития, ТИР с българска регистрация, пътуващ към Игуменица се прегънал на две и се забил в разделителната мантинела.

Според гръцката информационна агенция АМНА инцидентът бил причинен от хлъзгавата пътна настилка. Камионът пренасял леки автомобили, които по време на сблъсъка паднали на пътната настилка. Една от колите дори се озовала в отсрещното платно.

Поради късния час на магистралата нямало движение и така били избегнати тежки инциденти. Шофьорът на ТИР-а, който е български гражданин е добре. Движението по магистралата е било прекъснато за час, докато бъде разчистена от падналите автомобили в двете посоки. 

Категории: Криминална хроника катастрофа автомагистрала Егнатия български ТИР
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus