Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Нов начин да изпратим пари у дома – бързо, сигурно и изгодно

19 Юни 2014 / 15:06:58  GRReporter
1607 прочитания

На 30. май 2014 г. стартира иновативен продукт за изпращане на парични средства от чужбина до близки, роднини и приятели в България – BILLA ваучер

Предплатената ваучер карта може да бъде закупен онлайн от всяка точка на света и е предназначена за пазаруване в магазините на BILLA в цяла България

 

 BILLA е първата търговска верига, която въвежда уникална за България предплатена ваучер карта, без такси и без комисионни. Картата може да бъде закупена онлайн в няколко лесни стъпки от всяка точка на света, като стига до получателя в рамките на 24 часа. Чрез новата BILLA Ваучер карта, българи, които живеят в чужбина могат да изпращат бързо и лесно средства на своите роднини и близки в България, без да плащат такси за превод. Картата може да бъде използвана за плащане на всички видове продукти във всички 86 BILLA магазини в страната.

  BILLA Ваучер картата е разработена съвместно с Cashwave, технологична компания, разработила софтуерна платформа за бързо, сигурно и изгодно закупуване и изпращане на ваучери.

Всичко става изключително лесно и бързо през интернет. Интернет адресът на услугата е cashwave.billa.bg. Изпращането на ваучер е много по-лесно от изпращането на всякакъв друг вид парични преводи. Това, което трябва да се направи е да се въведе сумата, като засега е възможно да се изпращат суми между 20 и 200лв., име и фамилия на получателя, мобилния му номер и дата на раждане.

Прехвърлянето на сумата може да стане с кредитна или дебитна карта. Цялата идея е да се спести ходенето до банки, стоенето на опашки и плащането на големи банкови такси, когато се изпращат пари на близки от чужбина. Плащането отива директно към BILLA без посредници и такси. След като ваучерът е създаден, на следващия ден, получателят, получава SMS с осем цифрен код, след което отива в BILLA, получава си картата и вече може да пазарува.

 Изпращачът на ваучера също получава осем цифрения код. Ако получателят по погрешка изтрие SMS-ът например, изпращачът ще може да му го продиктува по телефона. Ако получателят по някаква причина не си вземе ваучерът, само с един имейл до Cashwave изпращачът може да си получи парите обратно.

 Кои са най-важните предимства на услугата BILLA Ваучер:

· Бързо – онлайн в рамките на 24 часа

· Без такси – както за изпращача, така и за получателя

· Услугата може да се използва навсякъде и по всяко време – PC, таблет или смартфон

· Изпратените пари под формата на BILLA ваучер се ползват по предназначение

· Ако ваучерът не бъде взет до 30 дни, парите могат да бъдат възстановени.

За BILLA Ваучер карта:

BILLA ваучер картата е без месечни и абонаментни такси за ползване или за активиране и има абсолютна гаранция за връщане на парите, ако картата не бъде взета от получателя. Изпращачът има възможност по всяко време да провери онлайн статуса на картата, а сигурността на плащането е гарантирана. Получателят, от своя страна, има възможността да получи ваучер картата със изпратените средства в рамките на 24 часа. Средствата могат да бъдат изразходвани за богат асортимент от продукти в магазините на BILLA в цялата страна. С картата може да се пазарува многократно, до изчерпване на средствата, а при недостатъчна наличност, остатъкът може да се плати в брой.

За повече информация:

https://cashwave.billa.bg

www.cashwave.bg

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus