Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Огромен интерес към джакпота от 14 милиона евро

01 Ноември 2014 / 13:11:45  GRReporter
1153 прочитания

В четвъртък вечерта джакпотът в играта Тото Дзокер достигна 14 милиона евро, като по този начин стана най-големият след април 2010, когато той достигна 19,2 милиона евро и трима късметлии си го поделиха. Това привлече интереса дори на онези, които никога не залагат.

Председателят на съюза на професионалните тото агенти  Георгиос Пулимас, който има пункт за залагане в Дафни каза, че най-голямата сума, спечелена от един човек в тази игра е 11 милиона евро.

Сега множество хора, които се надяват, че ще спечелят 14 милиона от сутринта се стичат в тото пунктовете, за да пуснат фишове. „В пункта днес идват и хора, които никога през живота си не са залагали и ни питат как точно се играе” казва Пулимас.

Други признават на агентите, че залагат, защото печалбата ще им помогне да решат финансовите си проблеми и гледат на играта като на средство за оцеляване.

Потокът от хора в пунктовете е засилен, но се очаква утре да е още по-голям, часове преди тиража. Както подчертава Пулимас обаче, през последните няколко години дори и при голям джакпот нямат толкова големи опашки, каквито е имало преди. „Заради икономическата криза парите на хората са ограничени и не ги харчат за игри”, подчертава той.

Факт е обаче, че колкото се увеличава джакпотът, толкова повече са и играчите. За тиража, когато джакпотът беше 11 милиона, в четвъртък са подадени повече от 3 милиона фиша с 22,4 милиона колонки.

Броят на колонките е увеличен с 30% в сравнение с тиража от неделя, 26 октомври, когато джакпотът беше 9 милиона евро.

Фишове могат да се подават до неделя, 2 ноември, до 20:30 вечерта, а тиражът се тегли половин час по-късно.

 

Категории: джакпот 14 милиона евро тираж тото дзокер
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus