Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Панос Каменос се жалва във Врховния съд. Говори за предизборна измама

06 Май 2012 / 20:05:59  GRReporter
962 прочитания

Панос Каменос подаде жалба във Врховния съд за измама, която е коствала гласове на партията му “Независими гърци”. Според него е имало постоянни тенденциозни липси на бюлетини на “Независими гърци” в пет избирателни района – Кипсели, Глифада, Нео Фалиро, Галаци и Коропис. По последни данни на Министерството на вътрешните работи отлюспилата се от Нова Демокрация дясно центриска партия засега е получила 10,1% от изборния вот. “Независими гърци” се сформираха след като Панос Каменос отказа да гласува “За” втория договор за финансова помощ и се обяви против политката рамкирана от Меморандума за финансова помощ.

Във коментаторския блок на телевизия Антена, представителка на "Независимите гърци" потвърди, че представляваната от нея партия няма да си сътрудничи с нито една политическа сила, която е подписала договорите за финансова помощ. Това означава "Независимите гърци" няма да подадат ръка нито на Нова Демокрация, нито на ПАСОК или ЛАОС. 

Категории: Политика Независими гърци измама Каменос
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus