Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Почина и 24-годишното момиче, блъснато от Smart-a

16 Октомври 2014 / 09:10:52  GRReporter
904 прочитания

Почина 24-годишното момиче от албански произход, което бе прието в Държавната болница „Никеа“ след жестоката катастрофа вчера на булевард „Петру Рали“. Така жертвите на кървавия пътен инцидент станаха три.

Според лекуващите лекари, при силния удар били откъснати и двата крака на момичето, а медиците дълго се борели за живота ѝ в Интензивното отделение на болницата.

При вчерашната катастрофа, причинила смъртта на още двама души, леко бе ранен и 27-годишният шофьор на Smart-a, също албанец.

Повече светлина върху жестоката катастрофа се очаква да хвърлят записите от видео камерите в близост.

Според данните от полицейското разследване, шофьорът на Smart-a първо се блъснал в такси, опитал се да избяга от мястото на сблъсъка като увеличил скоростта. Тогава обаче изгубил контрол над автомобила и колата блъснала първо 31-годишна жена, която починала на място. След това автомобилът размазал млад полицай от египетски произход, а накрая блъснал и втората жена.

Източници на Гръцка полиция разкриват, че 27-годишният албанец твърдял, че приема лекарства за епилепсия.

Това е вторият случай, в който загива полицай вследствие на пътно произшествие в рамките на по-малко от 12 часа в Атина. Вчера вечерта на бул. „Кифису“ бе блъснат от автомобил и загина полицаят от отрядите „ДИАС“ Димитрис Кационис.

 

 

Категории: катастрофа жертви автомобил Smart албански шофьор
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus