Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Рапанос е в болница след припадък

22 Юни 2012 / 16:06:55  GRReporter
1005 прочитания

Новият финансов министър Василис Рапанос, който все още не е положил официална клетва влезе по спешност в болница. 

Нещата за новия кабинет не изглеждат добре - първо, премиерът Андонис Самарас се наложи да влезе за очна операция ден след като зае поста, а след него финансовият министър припадна броени часове преди официално за заеме новата си позиция. Според информацията предоставена на медиите, финансистът ще остане в клиника Игиа в Атина през този уикенд за изследвания.

Засега не е известно какво е предизвикало инцидента, но поради неочакваното стечение на обстоятелствата, неговото заклеване ще бъде отложено за следващата седмица. От президентството на републиката обявих, че в насрочената за 19:30 часа клетва на обявените вчера министри ще вземат участие само заместник-министрите на финансите Георгиос Мавроганис и Димитрис Куркуляс.

В момента Василис Рапанос е под наблюдението на доктор Космидис, но според източници по-рано през деня Рапанос вдигнал висока температура докато бил в офиса си в Националната банка на Гърция.

До края на деня се очаква да се издаде официалното становище на лекуващите лекари за състоянието на финансиста.

Категории: Политика Василис Рапанос болница припадък
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus