Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Риболовлев по пътя на Онасис

21 Април 2014 / 12:04:15  GRReporter
3200 прочитания

Както казва кметът на острова Костас Араванис, руснакът и дъщеря му Катя са показали интерес към установяването на връзки с местните институции. Заявили са, че искат да установят връзки на приятелство и сътрудничество.

Доказателство за това са даренията на една супер съвременна линейка, на стойност 80000 евро на болницата в Лефкада, както и на камион за общината в Лефкада, на стойност 35 000 евро. Неотдавна Риболовлев дари и морски съд на пристанищната полиция. Тези дарения имат за цел да подобрят услугите за местното общество, добавя Араванис.

Освен даренията, руският олигарх създава и работни места. Много местни работят на Скорпиос, основно в строителството. „Така се увеличават приходите на хората, които заради кризата живеят трудно” добавя кметът.

Очаква се на 4 юни на острова да има голямо парти за рождения ден на първородната дъщеря на олигарха Екатерина, която ще навърши 25 години. Самата тя е официалната собственичка на острова. Екатерина пристигна инкогнито преди няколко дни. Тя се разходи из острова, говори с членове на персонала, които целогодишно са там и остави указания за партито.

Екатерина е избрала вече една от любимите си haute-couture рокли в светъл цвят. Частни самолети ще кацат в Актиос, а луксозни яхти ще пускат котва на острова, както в епохата на Онасис.

Желанието на Екатерина е всичко да отлично. Менюто ще включва гръцки специалитети, както и фуа гра и хайвер, съпроводени от местни вина и френско шампанско.

Според слуховете, олигархът ще похарчи огромна сума, за да дойде на партито любимата певица на Екатериан- Бийонсе и да развлича гостите.

Там със сигурност ще са двама прочути ди джеи от Ибиса и Монте Карло, а в момента се търси и гръцки певец, който да вземе участие в партито.

Личности от международния джет сет, футболисти от отбора на Монако, който е собственост на Риболовлев, и много други млади хора ще пристигнат на острова. Между тях е принц Алберт от Монако със съпругата си Шарлин и племенницата си Шарлот Казираги. Риболовлев е близък приятел с Алберт.

Екатерина Риболовлева и Шарлот Казираги са близки приятелки и почитателки на ездата. Двете момичета много пъти са участвали в състезания в Монте Карло и на други места по целия свят.

Някои смятат, че между поканените ще е Атина Онасис. Именно внучката на Аристотелис Онасис предложи на Екатерина Риболовлева да купи острова.

Скорпиос, който преди много години беше купен от Онасис, очаква да преживее нови големи мигове, когато международните светлини ще паднат отново върху частния остров през юни.

Категории: остров Скорпиос Дмитрий Риболовлев Екатерина Риболовлева Аристотелис Онасис парти
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus