Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Шокиращ обрат в отношенията Менегаки-Лациос

16 Февруари 2010 / 17:02:51  GRReporter
4423 прочитания

„Разделените” съпрузи Елени Менегаки и Янис Лациос са наели стаи в луксозен хотелски комплекс на остров Керкира, за да прекарат заедно великденските празници. От както излезе официалното изявление за развода на златната двойка на гръцката телевизия, светската преса следи всяка тяхна крачка. Все по-силни стават слуховете, че разводът на популярната двойка Менегаки-Лациос е само рекламен трик, който вдигна рейтинга на западащото телевизионно предаване „На кафе с Елени.” „Да се твърди, че някой се развежда само, за да повиши интереса към телевизионно предаване е смешно и несериозно, ” защитава звездната двойка техният кум и медиен магнат Петрос Костополос. Независимо от това в публичното пространство витаят слуховете, че може би разводът е бил неизбежен, но двойката прави всичко възможно да извлече максимум полза и популярност от него.

Като доказателство на това твърдение папараци засякоха „случайно” разделените съпрузи Менегаки и Лациос да вечерят в интимна обстановка в известен суши ресторант в Кефалари в петък вечер. Очевидци твърдят, че двойката е пристигнала с различни коли, но двамата са влезли прегърнати в ресторанта. Сред червено вино, сурова риба и много усмивки горещата двойка на гръцкия шоу-бизнес е демонстрирала близост, но не особено интимна. Играта на котка и мишка с репортерите е продължила и в неделя, когато Янис Лациос е посетил Елени и децата в къщата им в Мелисия. Поводът е бил 5-годишният рожден ден на дъщеря им Лаура, който се е отпразнувал в тесен семеен кръг. Присъствали са както майката на Елени, така и нейния брат Тодорис, който е долетял специално от Лондон за празника на малката си племенница.

Категории: РазводиЛичностиЕлени МенегакиМедийни вести
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus