Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Стрелба с “Калашников” остави една жертва на атинския площад “Омония”

31 Октомври 2014 / 08:10:54  GRReporter
1312 прочитания

Непознати стреляха по кафене, собственост на албански гражданин около 4 часа тази сутрин на централния атински площад “Омония”. В полицейското съобщение се казва, че двама души приближили с джип с матирани стъкла кафенето, в което в ранния час имало 7 посетители. Когато колата спряла, от нея започнала стрелба с автомат, най-вероятно марка “Калашников”.
    При стрелбата бил смъртоносно ранен гръцки гражданин, който се намирал на тротоара, близо до вратата на заведението. До него се намирала жена, която е ранена и е настанена без опасност за живота в държавната болница в Никея. След стрелбата извършителите избягали от местопрестъплението с голяма скорост.
    Първите оценки на полицията са, че става дума за разчистване на сметки между престъпни групи. По-конкретна информация ще се знае, когато стане известна самоличността на убития, за когото се смята, че е бил и целта на стрелбата.

 Според електронния сайт iefimerida.gr убитият е бил на 43 години, работил е на атинското летище "Елевтериос Венизелос" и е баща на две деца.

Категории: площад Омония нападение с Калашников албански гражданин собственик на кафенеКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus