Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Торнадо в Закинтос и Комотини

24 Октомври 2014 / 15:10:04  GRReporter
1438 прочитания

Силно торнадо предизвика сериозни материални щети в Каламаки, на остров Закинтос – изкорени дървета, събори покриви на обори, разруши балкони.

Снимки: imerazante.gr

Интересното е, че покривите от обори са открити на километри разстояние, факт, който показва силата на торнадото, ударило района, където напоследък подобни явления не са рядкост. За щастие няма жертви и ранени.

Един ранен след торнадо и в Комотини

Торнадо предизвика проблеми и в град Комотини. Както стана ясно от данните на пожарната служба, от силния вятър са били съборени керемиди, ламарини от къщи и земеделски складове, като са предизвикани щети и по дворовете на хората. Били са прекъснати кабели на Националната електрическа компания, предизвиквайки проблеми в електроснабдяването.

Както предава thrakitoday.com, по време на торнадото 47-годишен мотоциклетист е загубил контрол над мотора си и се е ударил в стълб на Комуникационната компания ОТЕ, в резлутат на което е леко ранен. Мотоциклетистът е откаран в местната болница, за да му бъде оказана медицинска помощ.

 

 

 

Категории: торнадо материални щети Закинтос Комотини ранен
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus