Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Три жертви на сблъсък на влак и автомобил

04 Април 2012 / 19:04:59  GRReporter
912 прочитания

Влак се сблъска с лека кола на 11-тия километър от железопътната линия Солун-Килкис. Катастрофата е станала в района на град Неохоруда в община Ореокастро в северна Гърция. Според данните издадени от пътно-транспортна помощ 100 пътници във влака са невредими, но тримата пасажери в автомобила са загинали на място.

Инцидентът е станал в 4:20 часа следобед в сряда. Леката кола се е опитала да пресече жп-кръстовището в същия момент, в който влакът е летял в посока Солун-Александруполис. Поради катастрофата в момента е спряно движението по железопътната линия. Полицията разследва обстоятелствата около катастрофата. Управлението на железопътната компания ОСЕ предупреждава водачите на моторни превозни средства и пешеходците, че всеки опит да се пресече железопътната линия в момент, когато е даден сигнал за стоп застрашават живота си, но и безопасността на движението на влаковете.

Категории: Катастрофа ОСЕ жертви влак
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus