Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Убийство след раздяла

18 Август 2013 / 11:08:54  GRReporter
1559 прочитания

Заслепен от ревност след решението на приятелката си да се разделят, 20-годишен безработен моряк- стажант в Училището на търговския флот, пребил до смърт момичето и изхвърлил тялото й в една нива по магистралата Солун-Катерини на изхода за Евзони.

Следите на Моника Константиниду се губят от 10 август и родителите й подават заявление за изчезването й още от първия ден. Те посочват и бившия й приятел, който въпреки раздялата е настоявал да се съберат отново.

Според информациите, младежът е бил патологично ревнив и за да я разубеди и да я върне при себе си е направил опит да се самоубие, режейки вените си.

25-годишното момиче е работело като стюардеса в руска авиокомпания на непълно работно време, а през останалите дни – в заведение в Солун като сервитьорка. Вечерта на 10 август се върнала от таверната, където  е работела, в дома си на улица Монастириу, след като по пътя оставила своя колежка. Казала на колежката си, че ще става рно на следващия ден, защото ще лети в чужбина и е помолила майка си да я събиди в 6 часа сутринта.

Приятелят й живеел в същия район и според доказателствата, двамата са се срещнали преди момичето да се качи в жилището си. На следващия ден автомобилът й е намерен паркиран както обикновено в квартала, но самото момиче не се появило нито на работа, нито в къщи.

Полицаите потърсили младежа, но родителите му се опитали да ги насочат в грешна посока, като първоначално заявили, че и той е изчезнал. След това обаче  става ясно, че е заминал в Турция. На 15 август младежът се явил в полицията в Солун и признава за престъплението, като показал и мястото, на което е намерено вчера сутринта тялото, започнало да се разлага.

Убиецът казал, че са спорили и по време на кавгата Моника е паднала и си е ударила главата. Според информациите обаче нещастното момиче е било жестоко бито и е починало в резултат на ударите. Полицията очаква днес доклада на съдебния лекар за точните обстоятелства, при които е извършено жестокото престъпление.

Сестрата на Моника, Лида, заявява, че Моника не можела да търпи ревността на приятеля си и е искала да се разделят, освен това младежът е често я е удрял.

 Арестуваният 20-годишен убиец днес сутринта се е явил пред следователя. До понеделник трябва да направи пълно признание. Обвинен е в предумишлено убийство и е арестуван.

 

Категории: криминална хроника предумишлено убийство стюардеса Солун ревност
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus