Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Успех жъне Менегаки след обявата за развода

03 Февруари 2010 / 10:02:49  GRReporter
3160 прочитания

Звездата на сутрешната зона Елени Менегаки се развежда и всички очакват нейното първо предаване по телевизията. Тя се появява облечена в черно, със съвсем лек грим и силно депресирана. Толкова силно, че направо да ти се свие стомаха...

И както коментират гръцките медии в понеделник всички домакини с включени телевизори очакват да видят Менегаки и дори по време на рекламните паузи забравят да отидат до тоалетна. Очакват да видят какво ще каже. Ще се разплаче може би? Или ще припадне? Дали няма да се обърне към мъжа си и да излее душата си? Ще разкаже ли за децата? За кумичките си? За най-добрия си прител, който й е подал рамото си? Най-накрая Елени проговаря. Преди края на предаването. Професионално изпипано за всички, които разбират от телевизия. Халката й стои все още на ръката, което може да е знак – дали няма да се съберат с мъжа си?

Цифрите говорят сами по себе си. В началото на предването в понеделник - първото след обявата за развода, „На кафе с Елени” обира точките и качва рейтинга на 46% - рекордна цифра за сутрешно предаване! Като 61% от зрителите са млади хора – процент, който може да събере единствено прякото излъчване на Евровизия! В крайна сметка предаването пада на 39,1% в своя край, но пък конкурентните сутрешни блокове по останалите телевизии с мъка успяват да съберат малко над 10% от зрителите в този ден.

Казват, че след края на предаването Елени влязла в съблекалнята, тръшнала вратата и се разплакала неутешимо в прегръдките на снаха си Аглая– сестра на съпруга й, която е и продуцент на предаването. На следващия ден Елени дори я взима до себе си по време на предаването и публиката тръпне да види как изглежда в крайна сметка сестрата на Янис Лациос – дали е дебела, ниска, руса, с къса коса, застаряваща или как?! Докато предаването тече, на помощ на Елени се притича и кумата й – известната певица Наташа Теодориду, която стои зад камера готова да се притече във всеки един миг, ако има нужда от това... Цифрите на предаването пак хвръкват нагоре.

 

Категории: Медии Елени Менегаки развод
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus